Hoe auto-accessoires te gebruiken?

Lucas de Bruin

"Ga naar de winkel. Als u geen van deze, u ze vinden bij de autodealer of bij garage winkels. Je ze ook vragen om een deel van je behoeften gratis mogelijk te maken. (Ik weet het, dit is een dom antwoord. De autodealer hoeft uw auto niet handiger te maken. Ze kunnen het gewoon handiger voor je maken. Maar ik ben de man die het makkelijker voor je maakte!)

Dus als ik een auto of fiets zie in een garage of online, vraag ik me altijd af: "Hoe ziet de auto of fiets eruit in mijn garage? Wat heb ik nodig om het goed te laten werken?". Maar meestal wil ik mijn tijd niet verspillen aan de garage, ik wil de onderdelen van goede kwaliteit in mijn huis vinden.

Dus ik zet mijn camera voor mijn auto of fiets, en ik begin te filmen met mijn iPhone. En dit onderscheidt dit product expliciet van items zoals Specialized Fietskleding Heren.

Laten we nu naar het volgende gedeelte gaan.

Als u in een winkel bent en u vraagt de eigenaar "Wat is het onderdeel voor uw auto?", zal hij u waarschijnlijk vertellen de stoel van de fiets. Hij zal waarschijnlijk zelfs proberen om u een nieuwe stoel te verkopen, alleen voor uw fiets. In tegenstelling tot Mama Stuur Fiets, kan het merkbaar geschikter zijn. En de eigenaar heeft geen idee waar hij het over heeft. Ik denk dus dat het heel belangrijk is om te beseffen dat er verschillende soorten stoelen zijn, sommige zijn eigenlijk verschillende soorten auto-onderdelen. Laten we ze bespreken. Om te beginnen, laten we beginnen met wat ik noem de fietsstoel. Vroeger, toen je een fiets kocht, was het gewoon een stuk hout en een buisje, je kon een paar weken rondrijden en toen werd het hout versleten. De volgende stap omhoog was de stoel. Het was ofwel een klein houten frame met leren bandjes of een zware zitting. Denk aan de vergelijking Dakdrager Bevestigen. De leren bandjes waren slechts kleine metalen platen op de achterkant van de stoel die de ruiter in zijn/haar handen hield. Vergeleken met autoaccessoires is het dus merkbaar beter. Een paar jaar later evolueerde de stoel en werd het veel beter. Tegenwoordig zijn de meeste fietsstoelen gemaakt van leer met metalen plaat inzetstukken of ze hebben een plastic plaat op de rug die de rijder kan houden en een metalen ring voor de kabel. Tegenwoordig gaat het alleen om het fietszitje en het belangrijkste is dat het past en zich niet ongemakkelijk voelt. Ik denk dat dit is wat de ontwerpers dachten terug in de dag. Het leer en de metalen plaat zijn goed. Ze maken de fietsstoel veel beter, veiliger en ook comfortabeler voor de rijder. Maar dat is het. Geen leren riemen, geen kabel, geen veiligheidsgordel, geen veiligheidsgordel, geen helm. Ik heb nog steeds van deze leren riemen, de kabel, de veiligheidsgordel. En ja, ik draag nog steeds mijn helm op mijn hoofd en draag leren handschoenen als ik op de fiets zit om er een veilige manier van te maken. Ik zeg niet dat ik een pro en ik heb altijd al een pro. Ik wil alleen maar zeggen dat het beter is, het is veiliger, en ik ga je laten zien wat je moet doen om het beter te maken.

Hier zijn mijn top 10 tips over het verbeteren van de veiligheid van uw fietsstoel:

1. Zet de riem niet te ver naar achteren, het is belangrijker dat het recht is, zodat het niet buigt. Ik gebruik een touwtje voor de veiligheidsgordel, ik gebruik niets anders.