Contact

Lucas de Bruin

Neem contact met mij op

Als je contact met me wilt opnemen, kun je mijn e-mailadres vinden aan het einde van elke post.

Dit bericht is niet een herziening van auto's, ik ben niet op zoek naar een. Het is niet zoals elke auto die ik tot nu toe heb gehad, maar het is gewoon mijn persoonlijke mening over verschillende auto's, vooral die komen naar mijn mening als ik hoor een auto met hetzelfde model of kleur in het nieuws of zie de advertentie van een auto in het nieuws.

Voordat ik geïnteresseerd raakte in auto's, begon ik de geschiedenis van de auto's te bestuderen. Ik heb ook geleerd over de ontwikkeling van de autobedrijven van jongs af aan. De reden dat ik begon te leren over auto's is om me te helpen voorkomen dat de fouten van veel mensen die er zijn. Veel mensen denken dat de eerste auto's waren gewoon auto's die werden gebruikt als een taxi. Dat waren ze niet.

Ik ben heel gemakkelijk om mee te praten en ik ben bereid om mijn gedachten en meningen met u te delen. Ik wil ook graag alle vragen die u zou kunnen hebben over een bepaald item op mijn site te beantwoorden. Ik ben niet bang om u om hulp te vragen, het is een gemeenschappelijk verzoek.

Deze blog kan worden gebruikt om te praten over alles wat met auto's te maken heeft, inclusief onderhoud, reparatie, onderdelen, accessoires en diensten, alles wat niet gerelateerd is aan het onderhoud of reparatie van een auto. Voel je vrij om mijn site te gebruiken om te praten over alles wat met uw voertuig te maken heeft, en voel je vrij om een reactie achter te laten om je gedachten en advies toe te voegen. Bedankt voor het lezen, en vergeet niet om voor jezelf te zorgen, en laten we de auto gaan! Voor nieuwe items of voor eventuele updates u gebruik maken van de knop contact met mij hieronder.

Openingstijden