Affiliate Disclaimer

Lucas de Bruin

Affiliate links werden verboden door Google. Google nam deze maatregel, na veel controverse, om Google een sterkere stem te geven. Kortom: het geeft de gebruiker het gevoel dat hij/zij een bedrijf helpt, maar het verwijdert ook de gebruiker uit de interactie en maakt het moeilijk voor het bedrijf om meer vertrouwen te winnen. Om die reden moest Google affiliate links verwijderen uit zijn webmaster tools. Google is bijvoorbeeld in een paar maanden verwijderd van veel online advertentiesites zoals AdSense. Dit is een duidelijke poging om het probleem van affiliate links die niet duidelijk zijn over wat ze bevorderen en, daarom, niet duidelijk voor de lezer / gebruiker die hij / zij onderschrijft te elimineren. Maar dat is niet het einde. Google blijft deze links verwijderen zolang ze niet expliciet aangeven of ze gesponsorde of gesponsorde inhoud zijn, het type affiliate-link dat wordt gepromoot. Het is erg belangrijk om het verschil tussen deze twee te zien. Als de lezer een keuze maakt en de inhoud niet vermeldt of deze wordt gesponsord, is dat slecht.

Affiliate Links worden op geen enkele manier onderschreven door en weerspiegelen niet de meningen van onze redactie. Wij ondersteunen de aankoop van producten van fabrikanten waarvan wij denken dat ze het hoogste kwaliteitsniveau waard zijn. U vindt er geen affiliate links op deze site. De beste manier om onze affiliate links te vermijden is om onze startpagina te bezoeken.

Ik weet niet precies wat je verwacht van een auto accessoires retailer, maar er zijn een paar dingen die je leuk zult vinden over ons. Allereerst zijn we de droom van een autoliefhebber: we verkopen geen van onze auto's tenzij ze minutieus gerestaureerd zijn en/of in fantastische, originele staat verkeren. Ten tweede, het feit dat we een Car Club zijn is een andere reden om ons goed te voelen. Tot slot zijn er zo veel van onze accessoires dat je misschien nooit de juiste auto accessoire voor uw auto die u wilde vinden. We hebben veel van de beste merken in de industrie, en we zijn voortdurend het toevoegen van nieuwe producten aan onze inventaris om onze klanten op de hoogte van nieuwe accessoires.