About us

Lucas de Bruin

Wat ik leuk vind

Mijn passie is voor auto's en in deze blog wil ik mijn avonturen en mijn passie met iedereen delen. Ik woon nu 15 jaar in Amsterdam en ben in 2008 begonnen met mijn blog, maar ik heb mijn autofoto's al een tijdje niet gepost omdat ik geen professionele fotograaf ben. In 2009 kwam ik terug naar Nederland om bij mijn vriendin te wonen, dus nu ben ik actiever dan ooit op Instagram en Facebook.

Ik heb een blog waar ik mijn avonturen post vanuit auto's en vanuit mijn huis in Nederland. Ik deel altijd mijn ideeën over auto's, motorfietsen en andere motorfietsen. Het gaat niet om mijn eigen mening, maar over al diegenen die geïnteresseerd zijn in hen. Ik ben altijd blij om vragen te beantwoorden en deel mijn gedachten over alles wat auto-gerelateerde. Het doel is om een platform te creëren waar autoliefhebbers hun ideeën en passies kunnen delen. Ik hou ervan om een gevoel van de auto en de mensen achter het stuur te krijgen via mijn blog.

Op sociale media vind je me op mijn Twitter.

Een paar maanden geleden kreeg ik een baan in Nederland, ik werk nu voor mijn oude baan, die nog steeds een aanwezigheid op het internet, die ik gebruik als mijn belangrijkste plaats van het bedrijfsleven. Ik werk ook voor een bedrijf, dat gevestigd is in Nederland, en we ontwikkelen nu een bedrijf rond de auto-industrie. Ik gebruik Google voor het delen van mijn gedachten, en ik probeer veel verkeer naar mijn blog te krijgen. Ik heb echter nog geen groot geld verdiend, dus het is een moeilijke tijd geweest, zowel voor mij als voor mijn bedrijf. Wat is het probleem? Het probleem is dat ik zat te denken over het doen van een heleboel dingen met een auto, maar als ik erover nadenk, realiseer ik me dat ik maar een auto, dat is mijn oude Renault 4CV.

Ik ben geboren in Zuid-Afrika en verhuisde naar de VS toen ik heel jong was. Ik heb een geweldige passie voor auto's en voor auto's cultuur en ik hou ervan om mijn liefde te delen met iedereen.

Ik hou van artikelen schrijven en delen over auto-accessoires en ik wil iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van een auto te helpen. Ik heb veel goede ervaringen met het kopen van auto's en weet meer dan de gemiddelde persoon. Ik deel ook graag mijn ervaring met u omdat ik weet dat je leren en de beste auto van mij krijgen. Ik heb een zeer sterke achtergrond in design, fotografie en auto-accessoires, dus ik ben altijd op zoek naar een goede auto accessoire voor elke auto! Als u een vraag heeft laat het me weten in de reactie sectie en ik zal u graag beantwoorden.

In 2007 werd ik geïnterviewd door het Tv-programma "TV2 News" voor mijn auto-accessoires: Design, Design, Design.

Nu ben ik hier om een overzicht te geven over de meest voorkomende auto-accessoires en over de verschillende soorten auto-onderdelen. In het bijzonder heb ik verzameld de belangrijkste en meest gebruikte auto accessoire, waarvan ik denk dat is een must have auto accessoire: een auto hoorn. Ik zal in detail treden over deze en andere auto-accessoires in een toekomstige post. Het belangrijkste ding over de hoorn is dat het essentieel is voor de veiligheid en de veiligheid van de bestuurders in auto's. Een hoorn heeft geen functie in een auto, maar het dient een zeer belangrijke rol voor de veiligheid in de auto's. De meest voorkomende auto-onderdelen hebben een andere functie dan een hoorn: een autoalarm, airbag of de motor. Daarom als we de hoorn moeten gebruiken, moeten we die krijgen op het moment dat we die nodig hebben. Daarom hebben we de meest efficiënte en gebruiksvriendelijke auto-accessoires nodig die maar één functie hebben: de hoorn.